Panacea: Minden bajra gyógyír!
Kérdezze gyógyszerészét: +36 30 456 76 04

Útjára indult a Panacea Online Patika!

Nagyjából egy éve, tavaly ősszel gondoltunk először arra, hogy – a Panacea Gyógyszertárral a háttérben – webáruházat indítsunk. Egy év tervezés, egyeztetés és előkészítő munka után örömmel mondhatjuk, hogy útjára indítottuk a Panacea Online Patikát, reméljük betegeink és vásárlóink nagy örömére.

Gondoltunk azokra a betegeinkre, vásárlóinkra:

  • akik nem szeretnek sorban állni,
  • akiknek az utazás helyett egyszerűbb otthonról rendelni,
  • megbízható helyről szeretnék beszerezni vény nélküli gyógyszereiket,
  • ellenőrzött minőségű, megbízható helyről származó étrendkiegészítőket szeretnének,
  • valamint minden Magyarországon élő felnőttre, aki szívesen vásárol az interneten egészsége megőrzése érdekében.

A Panacea Online Patika kialakítása részben szakmai, részben marketing jellegű, így ketten, a friss, marketing diplomával rendelkező lányommal kezdtük el a webáruház tervezését.

elindultunk-blog-belso-2

A munkát több részre osztva először a gyógyszertárban dolgozó Kollégáimmal együtt összeállítottuk azokat a termékeket, amelyeket a webáruházban szeretnénk forgalmazni. A válogatáskor figyeltünk a törvényi előírásokra és a biztonságos szállítás körülményeire – például a hűtést igénylő termékeket sajnos ki kellett hagynunk a listából.

A jogszabályi követelményeknek való megfelelés volt a következő lépés. A gyógyszerek kiskereskedelmi árusítása nagyon pontosan, törvényben előírt módon szabályozott folyamat, ezt össze kellett hangolni a csomagküldés/házhozszállítás jogi feltételeivel.

Közben kellett keresnünk egy webáruház fejlesztésével foglalkozó igényes, profi csapatot, valamint egy jó fotóst, aki a termékekről olyan fotót készít, mely tükrözi azt a minőséget, amelyet a Panacea Gyógyszertár, és a Panacea Online Patika képvisel.

Mindenki örömmel, szívesen vett részt a kialakításban, így végül elkészült Panacea Online Patika.

Fogadják szeretettel, keressenek a gyógyszerek, gyógytermékek, egyéb – egészségmegőrző termékek között és figyeljék az akciós ajánlatainkat!

Várjuk kérdéseiket, visszajelzéseiket, észrevételeiket – minden e-mailre válaszolunk!