Panacea: Minden bajra gyógyír!
Kérdezze gyógyszerészét: +36 30 456 76 04
kosár0
kosár

Kosár

Rólunk

A “PANACEA” szó latin eredetű, jelentése: minden bajra gyógyír. Szakképzett kollégáink ezt szem előtt tartva igyekeznek minden problémára megoldást nyújtani, a leginkább megfelelő gyógyszert, gyógyhatású készítményt javasolni.

Miért hoztuk létre a webáruházat?

A szombathelyi Panacea Gyógyszertárat 22 éve alapítottuk. Azóta mindent megteszünk, hogy a hozzánk betérő betegek, hozzátartozóik, törzsvásárlóink részére magas színvonalú szolgáltatást nyújtsunk. Mivel napjainkban az online jelenlét elengedhetetlen, a termékek házhoz szállításával további segítséget nyújthatunk.

A Panacea Online Patika célja, hogy az igazoltan jó minőségű, hatékony termékek mindenki számára elérhetővé váljanak, előtérbe helyezve így betegek és hozzátartozók kényelmét. Az online rendeléssel elkerülhető a gyógyszertárakban való sorban állás is.

Kiknek szeretnénk segíteni?

A betegek, hozzátartozóik, egészségüket megőrizni kívánók számára szeretnénk egy kényelmesebb, egyszerűbb vásárlási formát nyújtani.

 

Forduljon hozzánk bizalommal!

Ahogy személyesen a szombathelyi gyógyszertárban, úgy a Panacea Online Patikában is figyelünk a vásárlókra, a tőlünk segítséget kérőkre – megoldást keresünk betegségükre, problémájukra. Amennyiben kérdése van keressen minket az kerdes@panaceaonlinepatika.hu e-mail címen, a +36 30 561 2922-es telefonszámon, vagy tegye fel kérdését űrlapunk kitöltésével.

 

Az Ön neve*

Az Ön e-mail címe*

Az Ön telefonszáma

Üzenet

 Az “Elküldöm” gomb megnyomásával elfogadja az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltakat. Az adatkezelésről bármikor jogosult tájékoztatást kérni, valamint az adatok helyesbítését avagy törlését igényelni a Panacea Kft. 9700 Szombathely, Dolgozók útja 31. címre, vagy a kerdes@panaceaonlinepatika.hu e-mail címre küldött levélben.