After-Bite-rovarcsipesre-ceruzastift-14-ml-1175

After Bite rovarcsípésre

ceruzastift

Az After Bite hatásos segítség a csípések okozta viszketés csillapítására. Használható szúnyog, méh, darázs, hangya, medúza, légy, bögöly, és csalán csípésekre.

Kiszerelés: 14 ml
Egységár: 81 Ft/ml
Egészségpénztár:

1.134 Ft

ingyenes kiszállítás

Még 9.000 Ft szükséges az ingyenes kiszállításhoz.

További tudnivalók
Összetevők
Figyelmeztetések

Gyors enyhülés a csípésekre. Hatásos segítség a csípések okozta viszketés csillapítására. Felnőtteknek és 2 éven felüli gyermekeknek. Kenje az After Bite-ot közvetlenül a csípésre vagy az égő, viszkető bőrfelületre. Csípés után azonnal alkalmazza, hogy csökkentse a viszketést és megelőzze a csípés okozta duzzanatot. Ha a viszketés tartós, ismételje meg a kezelést. Ne kötözze és ne ragassza le a bőrfelületet száradásig. Az After Bite alkalmazása esetén érezhet enyhe, csípő égő érzést, ami gyorsan elmúlik. Használható szúnyog, méh, darázs, hangya, medúza, légy, bögöly, és csalán csípésekre.

Mink Olaj, Alkohol Ethoxylat, Dimethicone, Desztillált Víz

Csak külsőleg használható! Gyermekektől tartsa távol! Vigyázzon, hogy szájba, szembe, orrba, ne kerüljön! Ha lenyelné, ne vegyen be hánytatószert! Igyon tejet és citromjuice-t, utána forduljon orvoshoz. Ha bőrkiütés, pirosság, dagadás, bőrfájdalom vagy egyéb irritáció lépne fel, forduljon orvoshoz!