Beres-Actival-Kid-cukormentes-gumivitamin-tabletta-50-db-7411

Béres Actival Kid

cukormentes, gumivitamin tabletta

Az Actival Kid Gumivitamin oligofruktózzal készült, amely élelmi rostként fontos szerepet játszik az emésztőrendszer működésében. A benne található A-, B6-, B12-, C-, D-vitaminnak és folsavnak köszönhetően hozzájárul a gyermekek immunrendszerének normál működéséhez.

Gyermekeknek 3 éves kortól és felnőtteknek naponta 2 gumitabletta javasolt

Kiszerelés: 50 db
Egységár: 61 Ft/db
Egészségpénztár:

3.045 Ft

ingyenes kiszállítás

Még 9.000 Ft szükséges az ingyenes kiszállításhoz.

További tudnivalók
Összetevők
Figyelmeztetések

A Béres Actival Kid Gumivitamint a gyermekek körében népszerű gumicukor formában fejlesztették ki, de jóval több annál. Az Actival Kid Gumivitamin oligofruktózzal készült, amely élelmi rostként fontos szerepet játszik az emésztőrendszer működésében. A benne található A-, B6-, B12-, C-vitaminnak és folsavnak köszönhetően hozzájárul a gyermekek immunrendszerének normál működéséhez. A cukormentes gumitabletták finom citrom- és málnaízben készültek. A szervezet kiegyensúlyozott működésében fontos szerepet játszanak a vitaminok. Ha tartósan a szükségesnél kevesebbhez jut hozzá a fejlődő szervezet, hiányállapot alakulhat ki, különböző tünetekkel: fáradékonyság, levertség, rossz közérzet, kimerültség, étvágytalanság, csökkent fizikai és szellemi teljesítmény, az ellenálló képesség csökkenése miatti gyakoribb megbetegedések. Gyermekeknek 3 éves kortól és felnőtteknek naponta 2 gumitabletta javasolt

Az A-vitamin hozzájárul a normál látás fenntartásához, a B5-, B6-, B12-, C-vitamin a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz. Az A-, B6-, B12-, C-, D-vitamin és a folsav hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez. A C- és E-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. A B6-vitamin részt vesz a normál fehérje- és glikogén-anyagcserében. A B5, B6-, C-vitamin és a folsav hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.

A javasolt napi adagnál nem szabad többet beszedni! Gyermekek elől gondosan elzárandó! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Túlzott fogyasztása hashajtó hatású lehet.