Bitefree-szunyog-kullancs-riaszto-spray-75-ml-1229

Bitefree szúnyog/kullancsriasztó

spray

A Bitefree® szúnyog / kullancsriasztó spray kellemes illatú készítmény, amely akár 6 órán keresztűl tartja távol a nemkívánatos vérszívókat.

Kiszerelés: 75 ml
Egységár: 21 Ft/ml
Egészségpénztár:

1.648 Ft

ingyenes kiszállítás

Még 9.000 Ft szükséges az ingyenes kiszállításhoz.

További tudnivalók
Összetevők
Figyelmeztetések

A Bitefree® spray kellemes illatú készítmény, amely akár 6 órán keresztül tartja távol a nemkívánatos vérszívókat. Használható a ruházaton is (foltmentes), nem tartalmaz hajtógázt. A készítmény vérszívó ízeltlábúak (pl. szúnyog, kullancs) távol tartására alkalmas. Használata: Tartsuk a flakont függőlegesen és kb. 15-20 cm távolságból permetezzük a készítményt a védendő bőrfelületre. Szükség esetén a ruházatra is fújható. Az arcon, a szem és a száj környékén ne alkalmazzuk.

20% Picaridin

Csak a használati utasítás szerint alkalmazzuk a készítményt! Ügyeljünk arra, hogy a permet szembe és nyálkahártyára, nyílt sebre ne kerüljön! (Allergiára hajlamos egyének használat előtt kis bőrfelületen győződjenek meg a készítmény ártalmatlanságáról. Allergiás elváltozás esetén bő szappanos vízzel le kell mosni.) Két évnél fiatalabb gyermekek esetében ne alkalmazzuk! A kezel ruházatot újrafelvétel előtt ki kell mosni.