Bonolact-Pro-kid-granulatum-30×1-g-1242

Bonolact Pro+kid

granulátum

Gyerekeknek szánt, 5 különböző élőflórát tartalmazó készítmény károsodott bélflóra esetén:

  • antibiotikumok szedése,
  • gyomor – vagy bélrendszeri fertőzések,
  • illetve ennek következtében kialakult hasmenés
Kiszerelés: 30 db
Egységár: 107 Ft/db
Egészségpénztár:

3.231 Ft

ingyenes kiszállítás

Még 9.000 Ft szükséges az ingyenes kiszállításhoz.

További tudnivalók
Összetevők
Figyelmeztetések

A Bonolact® Pro+kid speciális – gyógyászati célra szánt – tápszer károsodott bélflóra (pl. antibiotikumok szedése, gyomor – vagy bélrendszeri fertőzések, illetve ennek következtében kialakult hasmenés) esetén. Öt különböző élőflórát tartalmazó készítmény. Adagolás: 3 hónapos kortól, ha az orvos másként nem javasolja, 1 csapott mérőkanál (1g) granulátum, 7 éves kor felett 2×1 csapott mérőkanál granulátum adása javasolt naponta. Egy csapott mérőkanál granulátumot kimérés után fel kell oldani langyos (37°C alatti) ételben vagy italban. Közvetlenül a fogyasztás előtt kell elkészíteni. Tápszerhez keverve is adható.

Összetevők: maltodextrin, fruktooligoszacharid, baktériumtörzs-keverék (Bifidobacterium longum, BB536®; Bifidobacterium breve, M16V®; Bifidobacterium, BB-12®; LGG®, Lactobacillus rhamnosus GG; Streptococcus thermo­philus, TH-4®). A termék nyomokban tejet tartalmazhat.

A készítmény csak orvosi ellenőrzés mellett alkalmazható. Alkalmazása 3 hónapos kor alatt nem javasolt. A készítmény egyedüli tápanyagforrásként nem használható. Az ajánlott napi mennyiség túllépése nem javasolt. Gyermekek elől gondosan elzárandó.