Dr-Chen-Jiangzhi-Tsan-szuztea-kapszula-80-db-8798

Dr Chen Jiangzhi Tsan szűztea

kapszula

A zöldtea hatóanyaga, az EGCG segíti a testsúly kontrollt, antioxidáns hatása révén hozzájárul a szervezetet károsító szabad gyökök semlegesítéséhez. A chili paprikából nyert kapszaicin segíti a zsírok és szénhidrátok oxidációját, ezzel támogatva a fogyókúra eredményességét. A fehér eperfa levél hozzájárulhat a szervezet szénhidrát anyagcsere egyensúlyának megtartásához. A szenna természetes módon segít fenntartani a bélműködés rendszerességét, támogatja a bélfunkciót, az emésztés ritmusát.

Kiszerelés: 80 db
Egységár: 32 Ft Ft/db
Egészségpénztár:

2.627 Ft

ingyenes kiszállítás

Még 9.000 Ft szükséges az ingyenes kiszállításhoz.

További tudnivalók
Összetevők
Figyelmeztetések

Rendszeres fogyasztása hozzájárul a testtömeg csökkentő étrend eredményességéhez. Összetevői elősegítik a szervezet szénhidrát-anyagcsere egyensúlyának megőrzését. Vitaminokban, rostokban gazdag készítmény. Tea mellett fogyasztva annak hatását növeli, önmagában hatásfoka a teáéval azonos. Klinikai vizsgálatok szerint fokozatosan fogyaszt, nem meríti ki a szervezetet, hosszabb használatának sincsenek káros mellékhatásai. Csökkenti az étvágyat, javítja a zsírok anyagcseréjét, egyensúlyban tartja a koleszterinszintet. Naponta 3×1-2 kapszula étkezés előtt. Hatása növelhető reggel, vagy este egy adag szűztea fogyasztásával.

napi 2 kapszulára: EGCG: 255 mg, fehér eperfa levél kivonat: 100 mg, kapszaicin (chiliből): 30 mg, szennozid B: 9 mg, polifenolok (zöldtea, aloe vera), szennalevél kivonat, fehér eperfa levél kivonat, kapszaicin (chiliből) zselatin kapszulába töltve

Nem használható vesegyulladás, terhesség és szoptatás ideje alatt. A kúra ideje alatt kerüljük a szeszes italokat és a csípős ételeket. A kapszula zsíroldó hatása fokozható, ha több fehérjét és kevesebb zsiradékot, cukrot fogyasztunk.