femibion-2-filmtabletta-60db-4322

Femibion 2 Várandósság és szoptatás

kapszula + filmtabletta

A Femibion étrendkiegészítő folsavat, metafolint, vitaminokat, jódot és DHA-t tartalmazó kapszula a terhesség 13. hetétől a szoptatási idő végéig!

Kiszerelés: 30 db + 30 db
Egységár: 205 Ft/db
Egészségpénztár:

6.168 Ft

ingyenes kiszállítás

Még 9.000 Ft szükséges az ingyenes kiszállításhoz.

További tudnivalók
Összetevők
Figyelmeztetések

A Femibion® 400 étrend-kiegészítő folsavat, metafolin(R)-t (kalcium-L-metilfolát), vitaminokat, jódot és DHA-t tartalmazó kapszula a terhesség 13. hetétől a szoptatási idő végéig! A DHA többszörösen telítetlen omega-3 zsírsav. A DHA a sejtmembránok építőköve. Főleg a zsírokban gazdag tengeri halak – amelyek a napi étrendünkben ritkán szerepelnek – tartalmaznak említésre méltó mennyiséget a DHA-ból. A magzat számára az egyedüli DHA-forrás az anya. Az anya adja át a DHA-t a méhlepényen, és később az anyatejen keresztül a magzat, illetve a csecsemő számára. A femibion® 400 speciális eljárással tisztított, kapszulánként 200 mg DHA-tartalmú halolaj koncentrátumot és 12 mg E-vitamint tartalmaz. A szigorúan ellenőrzött előállítási eljárás során biztosítjuk a kiváló minőséget és a szagtalan formát. A folát csoport alapvegyülete a folsav. A folát hozzájárul a normál vérképződéshez és a terhesség alatt részt vesz az anyai szövetek növekedésében. A folsavat a szervezet alakítja át biológiailag aktív formává. Azonban a Metafolin® már a biológiailag aktív folát formának egy kalcium vegyülete. Így a Metafolin® könnyebben hasznosítható a szervezet számára. A femibion® 400 filmtablettában 200 mikrogramm folsavat kombináltak megfelelő mennyiségű Metafolin®-nal. A várandós és szoptatós kismamáknak további vitaminokra és jódra is nagyobb szükségük van. A terhesség időszakán túl, a szoptatás alatt ugyanúgy az anyán keresztül, az anyatejjel jut hozzá a csecsemő ezekhez a tápanyagokhoz. Naponta egy filmtablettát és egy kapszulát egy főétkezés során hideg folyadékkal ajánlott bevenni.

1 tabletta tartalma: Folsav 400 ug ebből Folát 200 ug, L-metilfolat 208 ug (200 ug folsavnak felel meg) B1-Vitamin 1,2 mg, B2-Vitamin, 1,6 mg, B6-Vitamin 1,9 mg, B12-Vitamin, 3,5 ug, Biotin 60 ug, Niacin 15 mg, Pantoténsav 6 mg, E-Vitamin 13 mg, C-Vitamin 110 mg, Jód 150 ug.

Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl. A készítmény nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tartandó! A készítmény szedését beszélje meg orvosával! Felhívjuk a várandós és szoptató anyák figyelmét, hogy a kedvező hatás eléréséhez az omega-3-zsírsavakból a felnőttek számára ajánlott napi adagon (azaz 250 mg DHA és eikozapentaénsav-EPA) felül további 200 mg DHA-t kell naponta fogyasztaniuk. Tárolás: száraz helyen, szobahőmérsékleten, legfeljebb 25°C-on.