Panacea: Minden bajra gyógyír!
Kérdezze gyógyszerészét: +36 30 456 76 04

Tudatos vásárló vagy?

Elárasztanak bennünket az információk, követnek a neten a reklámok… hogy viszonyulsz Te ehhez? Kinek az akció a fontos, más egy hirdetést látva kap kedvet kipróbálni, a harmadiknak a barátnője véleménye mérvadó, stb… Ám ha egészségügyi kérdésed van, honnan informálódsz? Amíg nem jutsz el háziorvosodhoz, de motoszkál a fejedben a kérdés. Vagy amikor sürgős segítség kell olyan bajra, amiért nem igazán mennél szakorvoshoz… naná, hogy a gyógyszertárban érdeklődsz! Igen, rá is “guglizhatsz”, de ha az egészségünkről van szó, érdemes biztosra menni. 

Panacea Ügyfélszolgálat

A Panacea Patika gyógyszerészei és szakasszisztensei gondoskodással és odafigyeléssel segítenek bármely felmerülő problémával kapcsolatban, bátran keress bennünket kérdéseiddel!

Az egészségügyi tényezőkön túl a költséghatékonyságot is figyelembe vesszük a kiszolgálás, tanácsadás során. 

Országos patika hálózat

Az Alma Gyógyszertárak tagjaként havonta megújuló akciós termékkatalógussal, törzsvásárlói kártyával, kismamáknak PromoBox szolgáltatással, ezenkívül vérnyomás- és vércukorméréssel segítjük a szombathelyi patikánkban vásárlókat. Egészségmegőrző tippjeinkről, hasznos tanácsainkról mind a weboldalunkon, mind Facebook oldalunkon sokat olvashatsz, továbbá aktuális akcióinkat is megtalálod. 

Tudatos vásárlás

És itt jön képbe ismét a tudatosság. Ha valaki tudja, melyik orrspray vált be neki, vagy milyen terméket szokott gyomorégés esetén segítségül hívni, annak nyilván érdemes akkor vásárolnia, ha az adott termék éppen akciós. Ha olyan szerről van szó, amit rendszeresen használnunk kell, ugyanez a helyzet. 

Internetes vásárlás

Online patikai kínálatunkból ráadásul még kedvezőbb áron rendelhetsz. A kiválasztott termékeket házhoz visszük, a szállítás költsége 9000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes, az alatt pedig 900 Ft, az ország bármely pontjára. 

A fizetés biztonságos, nincs előre utalás, a kiszállításkor a futárnál ki tudod egyenlíteni a végösszeget. Az egészségpénztárra elszámolni kívánt termékekről pedig kérésedre a megfelelő számlát állítjuk ki. 

Javaslataink tehát a tudatos gyógyszervásárláshoz:

1.) Tegyél minden nap az egészségedért!

2.) Ha egészségügyi problémával kapcsolatos kérdésed van, fordulj bizalommal gyógyszerészedhez, például a Panacea Ügyfélszolgálat munkatársaihoz.

3.) Ha a gyógyszervásárlás elkerülhetetlen, szerezd be online, és juss hozzá a választott termékhez akár már másnap, a boltinál kedvezőbb áron. Egy gyors regisztráció és máris tudsz rendelni.